Продавець Помідорчик — інтернет магазин насіння розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
333 відгуків
+380 (98) 322-34-33
Помідорчік - інтернет магазин насіння та засобів захисту рсслин
Кошик

Буряк Столовий Борщовий GOLD насіння

9,99 

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Буряк Столовий Борщовий GOLD насіння
Буряк Столовий Борщовий GOLD насінняНемає в наявності
9,99 
+380 (98) 322-34-33
+380 (98) 322-34-33
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно

Бурякла " Борщова ". Середньосстиглий сорт столової буряка. Вегетаційний період — 85-95 днів. М'якоть соковита, ніжна, темного кольору. Корнеплоди вирівняні, середньої величини, округлої форми. Шкіра гладка. Сорт помірно холодостійкий, стійкий до квітучості. Буряк придатний для вживання у свіжому вигляді, перероблення та зберігання. Легкість добра. Висока ефективність оброблення забезпечується підзимовим посівом. 

Насіння буряків — соплодія (в 1 г від 40 до 90 насіння) — починають проростати за температури 5 °C. Сходи та дорослі рослини погано переносять заморожування. Буряк вимогливий до вологості та плодородіння ґрунту, погано переносить затінення. Сприятлива для вирощування буряків реакція ґрунтового середовища — слабокислія або нейтральна (pH 6-7).

Найкращі попередники буряка — огірки, раннє картопля, капуста під які вносячи органічні добрива. На родючих ґрунтах вносять тільки мінеральні добрива. Навесні під час перекопування ділянки вносять 15-20 г аміальної селітри або 20-30 г сіро-кислого амонію, 30-40 г суперфосфату та 10-15 г хлористого калію на 1 м2. На малоплідних ґрунтах під буряку вносять ще й органічні добрива: восени свіжий гній, а навесні перегній або компост (на 1 м2 4-5 кг гніву або 2-3 кг перегною або 3-4 кг компосту). Для нейтралізації зайвої кислотності вносять 0,5—1 кг вапна-пушонки на 1 м2.

Попіл буряка проводять восени під зиму та навесні. Навесні до посіву приступають, коли температура ґрунту на глибині 10 см підніметься до +8...+10 °C (з квітня). Під зиму сіють наприкінці жовтня — на початку листопада й отримують у цьому разі ранню продукцію (в кінці червня). Навесні сіють на рівній поверхні, восени на грядах, у борозенки, зроблені на відстані 15-20 см один від одного. Норма висівання насіння під час весняного посіву 1,5-2 г, під час підзимування — 2-3 г на 1 м2. Глибина закладення насіння 2-3 см у разі весняного посіву та 3-4 см під час підзимування.

Характеристики
Основні атрибути
КультураБуряк
Тип продукціїПосівний (насіння)
ГМОНі
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 9,99 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner