Гарбуз Волзька - середньостиглий, врожайний сорт з оригінальним забарвленням плодів. Збирати врожай можна не раніше ніж через 100-120 днів після появи перших сходів. Рослина - сильна і потужна, зі стеблами довжиною до 8 м. Витримує зниження температури, добре почувається на затінених ділянках. Потребує регулярного поливу та внесення добрив.
Плоди дуже великі, однорідні, плоско-округлої форми із слабкою ребристістю. Вага – від 6 до 9 кг. Колір шкірки – зелено-сірий. М'якуш товстий, соковитий, насичено-жовтого кольору. Смак – помірно-солодкий. Плоди можна зберігати без втрати смакових якостей протягом 4-5 місяців. Придатні для приготування різних страв, соків, пюре та заморозки.
Особливості сорту гарбуза Волзька:
- вегетаційний період 100-120 днів;
- продовжує формувати зав'язь при зниженні та підвищенні температури;
- вимагає внесення комплексних добрив та дотримання агротехніки;
- середньостійка до хвороб баштанних та шкідників;
- потенціал урожайності – 15 кг/кв.м;
- плоди стійкі до гниття навіть у вологому грунті;
- відмінний смак та висока поживна цінність;
- гарна лежкість;
- призначається для використання у домашній кулінарії або для переробки.
Упаковка | |
---|---|
Вага | 20 г |
Основні атрибути | |
Виробник | Малахіт Поділля |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 20 г |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Гарбуз |
Сорт/Гібрид | Волжская |
ГМО | Ні |
- Ціна: 8,99 ₴