Продавець Помідорчик — інтернет магазин насіння розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
270 відгуків
+380 (66) 322-34-33
Помідорчік - інтернет магазин насіння та засобів захисту рсслин
Кошик

Розсада капусти сорту Харківська супер. Від насіння до перших виходів.

Капуста «Харківська супер» — позднесілий сорт капусти. Вегетаційний період 160-170 днів.

Кочан капусти «Харківський супер» округло-плоский або круглий, дуже щільний. Маса головки до 4 кг. Урожайність — 50-56 т/га. Вихід товарної продукції в зоні 91%. Порівняно жаро- та сухостійка рослина. Особливості: зазначається підвищеним вмістом сухої речовини — 8-11%, стійкий до розтріскування.

Вирощують її розсадним способом або посівом насіння в ґрунт. Норма висівки: на розсаду — 0,15 г на 1 кв. м, безрозсадним способом — 0,03–0,05 г/кв. м. Глибина закладення насіння — 1,5-2,0 см. Ширина між рядами — 50 см. Розсаду висаджують через 45-50 днів після посіву (до 30 травня). Глибина висаджування розсади — до першого справжнього аркуша, не засинаючи водночас верхівку, на відстані 60 × 60 см. Найкращими попередниками сорту вважаються огірок, горох, картопля, цибуля, томат, буряк, хрона та бобові.

Капуста «Харківська супер» має безліч переваг, завдяки чому здобула широке поширення не тільки в Україні, але й за її межами. Серед основних зазначають:

•високу врожайність. З 1 кв. м можна легко зібрати до 10-12 кг капусти. Зібраний урожай вирізнятиметься високою щільністю кочанів, якісними смаковими якостями.

•урожай дозріває дружно, що є величезним плюсом під час комерційного вирощування культури.

• Завдяки високій щільності кочанів, вони легко перевозяться на великі відстані, без втрати товарних якостей.

•генетично має високий захист від шкідників і різних капустивих захворювань. (Цей сорт не схильний до ураження точковим некрозом і слизовим бактеріозом.)

•добре витримує падіння температури до -1–2 °C.

•високі показники жаростійкості. (Він витримує підвищення температури до +40 °C.)

•після повного визрівання кочани можуть ще довго перебувати на кочеризі, не тріскаючись і не втрачаючи смакових якостей.

 

Інші новини

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner