Продавець Помідорчик — інтернет магазин насіння розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
475 відгуків
+380 (98) 322-34-33
Помідорчік - інтернет магазин насіння та засобів захисту рсслин
Кошик

Томат Топаз. Як висаджувати розсаду помідор від насіння до перших виходів.

Томат «Топаз» — раннє стиглий, індитермінантний (1,5-2 м), дуже урожайний сорт. Вегетаційний період 90-100 днів. Листя звичайного типу, зелене. Плоди круглі, жовті, солодкого смаку та приємного аромату. У період дозрівання кущ усипаний плодами жовтого кольору із зеленими прожилками. Оскільки м'якоть містить багато вітамінів А, то саме це визначає колір. Зрілі томати набувають прозорої, перламутрової шкірки. Сорт дає велику кількість невеликих помідорів, вагою 60-80 г, зібрані в однакові пензлі по 5-6 практично однакових за розміром плодів. М'якоть щільна, середньо-скова, злегка цукриста, солодка без особливої кислоти, ароматна. Плоди мають гарну транспортабельність, товарний вигляд і довго зберігаються. Сорт стійкий до розтріскування плодів і витривалий до хвороб. Томати дають практично гарантований урожай, не хворіють, транспортабельні, мають привабливий вигляд, гарну заяву до плодів у несприятливих умовах.

Томати висаджують у відкритий ґрунт через розсаду наприкінці травня — на початку червня, на глибину 1-1,5 см. Щільність посадки — 2-3 шт./кв. м.

Цей сорт невибагливий, стійкий до більшості хвороб томатів, досить холодостійкий.

Томат «Топаз» — ідеальний сорт для людей, які страждають на алергію на червоні помідори, він також є чудовим антиоксидантом.

Характеристика томата «Топаз»:

•раннеспілий сорт,

•вегетаційний період 90-100 днів;

•росте високоросле 1,2-1,5 м,

•кількістьплодів у кисті — 5-6 шт.,

•вага плода — 60-80 г;

•зовнішення — 2-2,5 кг,

•форма плода — округла;

•колір плода — жовтий із зеленими прожилками;

•висока щільність плоду;

•стійкість до фітофтора та скла;

•вкус — м'ясистий, гармонійний, збалансований, з невеликою кислинкою;

•висока лежкість, транспортубельність;

•необхідність пасинкації;

•не тріскається.

За своїми технічними характеристиками томат «Топаз» ідентичний із томатом «Де-Барао золотий».

 

Інші новини

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner